Reacties

Wilt u reageren op de inhoud van deze website? Dat kan hier.

3 Responses to Reacties

 1. Ton Boensma augustus 16, 2012 at 9:39 am #

  Hoi Ad

  Naar aanleing van een bericht op Linkedin het volgende.

  Wellicht zinvol om een keer kennis te maken?

  Ik ben bereikbaar via 0646287765 of uiteraard via de mail fisconboensma@me.com.

  Met vriendelijke groet,
  Fiscale Ondersteuning Boensma

  Ton Boensma FB

 2. Henk de Haan september 27, 2013 at 9:10 pm #

  Beste Ad,

  Ik kwam toevallig op je website.Ik werd getroffen door wat je op je home pagina hebt gezet over duurzaamheid, Fair trade en Biologische producten en je verhaal over sociale duurzaamheid.
  Ik ben een ex AA-accountant. Ik heb mijn lidmaatschap van de NOvAA een aantal jaren opgegeven opgezegd. O.a. vanwege de slaapverwekkende cursussen die je voor de PE-punten moet halen en vanwege de te vergaande regelgeving van de NOvAA. Ik heb nu een adminstratiekantoor.
  Ik ben ook erg voor duurzaamheid, grotendeels biologisch en vegetarisch eten doe ik al meer dan 20 jaar en ik ben er erg voor dat je opkomt voor je medemens die het moeilijk heeft en vind dat ze ook een fatsoenlijk inkomen moeten krijgen. Daarom ben ik ook (plaatselijk) actief in GroenLinks.

  Met de collegiale groeten van Henk de Haan.

 3. Pieter Kroon december 23, 2014 at 11:12 am #

  Omdat ik getroffen werd door de manier waarop duurzaamheid in binnen de onderneming een plaats heeft gekregen, wil ik u graag opmerkzaam maken op het duurzaamheidsinitiatief van Opgemärkt.
  Zij organiseren o.a. lezingen op dit gebied en zijn voortdurend op zoek naar mensen die als inspiratiebron op het gebied van duurzaamheid willen en kunnen dienen. Mag ik u vragen eens een kijkje te nemen op hun website http://www.opgemarkt.nl?

Geef een reactie